fbpx

18 kt Wit Gouden Ring met 2 Natuurlijke Spinels en Laboratorium Diamanten

 2.290,00

Availability: Beschikbaar
Categorieën: ,
Beschrijving

Voeg een vleugje elegantie toe aan je sieradencollectie met deze verfijnde 18 kt wit gouden ring. Dit prachtige stuk is ontworpen voor de moderne vrouw die houdt van unieke en opvallende sieraden.

De ring is versierd met twee natuurlijke spinels, die niet alleen een levendige kleur en schittering bieden, maar ook een diepere betekenis van hoop en liefde met zich meedragen. De spinels zijn zorgvuldig geselecteerd en prachtig gezet in het 18-karaats wit goud, wat de ring een luxueuze uitstraling geeft.

Rondom de spinels zijn laboratorium diamanten toegevoegd, die extra glans en schittering geven. Deze combinatie van natuurlijke en laboratorium diamanten zorgt voor een opvallend contrast en maakt de ring tot een echte blikvanger.

Of je deze ring nu draagt op een speciale gelegenheid of als dagelijks accessoire, hij voegt altijd een vleugje verfijning toe aan je outfit. Perfect als verlovingsring of als een speciaal cadeau voor jezelf of een geliefde.

Specificaties:

  • Materiaal: 18 kt wit goud
  • Hoofdstenen: 2 natuurlijke spinels
  • Diamanten: Laboratorium diamanten
  • Prijs: €2.290

Voeg deze unieke ring toe aan jouw collectie. Maak een afspraak om de ring in het echt te bewonderen of ontdek meer schitterende ontwerpen in onze online shop.

Beoordelingen (0)
Scroll To Top
  • Menu
Close

Your Cart 0

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping