fbpx

Witgouden Ring met Blauwgroene Saffier en Natuurlijke Diamanten

 3.500,00

Availability: Beschikbaar
Categorieën: ,
Beschrijving

Witgouden Ring met Blauwgroene Saffier en Natuurlijke Diamanten – 18kt Wit Goud

Deze Witgouden Ring is een ware ode aan natuurlijke schoonheid en verfijning. Het pronkstuk van dit schitterende juweel is een oogverblindende blauwgroene saffier van 1,98 Ct, met een diepe en rijke kleur die de perfecte balans biedt tussen klassiek en modern. De saffier is zorgvuldig gezet in hoogwaardig 18-karaats wit goud, wat het juweel een tijdloze uitstraling geeft.

Om de ring nog meer te laten schitteren, is hij voorzien van natuurlijke diamanten van 0,32 Ct met een uitstekende VS-kwaliteit. Deze diamanten zijn subtiel geplaatst rondom de centrale saffier en accentueren het luxueuze design van deze ring.

Of je nu op zoek bent naar een verfijnde verlovingsring of een unieke toevoeging aan je persoonlijke collectie, deze ring biedt een perfecte combinatie van uitzonderlijke materialen en vakmanschap. De sprankelende diamanten en de levendige kleur van de blauwgroene saffier maken deze ring een onmisbaar sieraad voor elke juwelenliefhebber.

Specificaties:

  • Materiaal: 18-karaats wit goud
  • Saffier: 1,98 Ct blauwgroene saffier
  • Diamanten: 0,32 Ct natuurlijke diamanten, VS-kwaliteit
  • Prijs: €3.500

Verwen jezelf of een geliefde met dit exclusieve juweel. Maak een afspraak om de ring in het echt te bewonderen of bezoek onze online shop voor meer inspiratie.

Beoordelingen (0)
Scroll To Top
  • Menu
Close

Your Cart 0

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping